Proza2_nitrauw.jpg

Schildersbedrijf Nitrauw een Wapenvelds bedrijf sinds januari 2001 met aan het roer een allround schilder met ruim 38 jaar ervaring en een vaste medewerker die binnen het bedrijf zelf is opgeleid en ook al weer met ruim 10 jaar ervaring. In de drukke periodes kunnen wij beschikken over ervaren inleen krachten.

 

We zijn gevestigd in het bedrijfsverzamel gebouw van de I.R. v/d Zeestichting aan de Vlijtweg in Wapenveld en beschikken daar over een ruime werkplaats om ook daar werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is tevens onze opslag voor steigermateriaal / ladders etc die wij ook te huur aanbieden.

 

Onze schilderwerken voeren wij uit bij particulier en instellingen en alweer diverse jaren bij bekende bedrijven in de Gemeente Heerde zoals de Koninklijke Euroma in Wapenveld en Bolletje in Heerde. En ook de prachtige molen de Vlijt en bij behorende gebouwen worden vakkundig door ons onderhouden. Daarnaast zijn wij voor veel particulieren in Hattem, Wapenveld en Heerde werkzaam.

 

Wij werken dan ook hoofdzakelijk met A-Kwaliteits verf producten. De hoofdmoot van onze werkzaamheden bestaat dan ook uit onderhouds-schilderwerk en nieuwbouw schilderwerk. Maar ook voor houtrotreparaties kunt u bij ons terecht.

Schilderwerken nitrauw