Schilders_nitrauw.jpg

Wij hebben ruime ervaring met behangwerkzaamheden alsook met plakken van scan / glasweefselbehang. U kunt via ons behang bestellen om zelf aan te brengen maar u kunt het natuurlijk ook door ons laten aanbrengen. Daarbij zijn bijna alle denkbare soort behang leverbaar voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

 

Vooral glasweefsel behang is de laatste jaren erg in trek. Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat altijd perfect zijn. Glasweefsel is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type muurverf en verschillende andere verftechnieken.

 

Vooral bij nieuwbouwhuizen is glasweefsel behang erg interessant, omdat in dergelijke huizen tot 6 jaar na de bouw nog scheuren kunnen ontstaan. Met glasweefsel behang zijn die scheuren niet zichtbaar en blijft uw muur een vlak. We komen graag bij u langs om samen tot een passende oplossing te komen.

 

Naast het behangen, zijn wij ook uw adres waar uzelf behang kunt bestellen. We hebben verschillende behangstaalboeken beschikbaar die we u graag laten zien. Maak het uzelf gemakkelijk en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Behangen_3 Behangen 4

behangen